Webinar Livestreamen?

 • Wij nemen alle zorgen uit handen!
 • Zeer eenvoudig voor gebruikers!
 • Meerdere camera’s en microfoons!
 • Ondersteuning bij moderatie!
 • Onbeperkt aantal kijkers!

Webinar (online seminar) organiseren via een livestream.

Wil jij een webinar (online seminar) organiseren? Bijvoorbeeld voor een training, lezing, een bewonersavond of een kwartaal evaluatie met het personeel? Wij denken graag met je mee en nemen alle technische zorgen uit handen. Zo maakt de webinar een professionele indruk en kan er 100% op de inhoud worden gefocust! 

De kijkers ontvangen een link voor de webinar, kunnen daar meekijken en eventueel vragen stellen via de chatbox. Bij de online seminar kan uiteraard gebruik worden gemaakt van een presentatie. Deze is vervolgens fullscreen of op een TV naast de spreker in beeld. Door middel van meerdere camera’s en microfoons zorgen we dat alles goed te zien én te verstaan is! Een webinar kan ook volledig interactief worden georganiseerd. Bekijk daarvoor de uitleg video onderaan deze pagina. 

Hoe werkt livestreamen?

Waarom Livestream-service.nl?

 • Super easy-to-use!

  De deelnemers ontvangen een uitnodigingsmail met een link. We maken het zo eenvoudig mogelijk!

 • Professionele kwaliteit!

  Door gebruik van goede kwaliteit materiaal en kundige mensen kijken de deelnemers naar duidelijke en mooie beelden!

 • Goede en snelle communicatie!

  Korte lijnen en snelle communicatie over de wensen van jouw livestream.

 • Heldere en scherpe prijzen

  Vanwege het Coronavirus bieden wij tegen kostprijs aan!

Wat kost een livestream?

 • Interactief basis pakket: €850,- (dagdeel) / €1100,- (volledige dag) (excl. BTW)
 • Interactief medium pakket: €1250,- (dagdeel) / €1500,- (volledige dag) (excl. BTW)
 • Interactief uitgebreid pakket: €1750,- (dagdeel) / €2250,- (volledige dag) (excl. BTW)
 • Pakket op maat: €? (Bijna) alles is mogelijk. 

Meer weten? Bekijk de tarieven of vraag een offerte aan

Eventueel kan Livestream-service.nl ook geluidsversterking op locatie verzorgen, of bijvoorbeeld een groot beeldscherm met een Zoom meeting met daarop de mensen die thuis meekijken. 

Hoe verloopt het livestreamen van een webinar?

 1. Vooraf stemmen we telefonisch alle wensen over jullie online seminar met u af. 
 2. Jullie krijgen van ons een link welke je naar de deelnemers van het webinar kunnen sturen. Deze link is al een aantal dagen van tevoren al beschikbaar. Eventueel kunnen wij deze link ook voor jullie rondsturen. Uiteraard is de omgeving waarin de stream te zien is privé. beveiligd met een wachtwoord, zodat niet zomaar iedereen de stream kan bijwonen.
 3. Voorafgaand aan het event plaatsen wij alle camera’s, microfoons en techniek. Wij nemen plaats op een onopvallende plek zodat de aanwezigen geen notie nemen aan onze aanwezigheid. 
 4. Tijdens de webinar zorgen wij er voor dat alles zo mooi mogelijk in beeld komt en zorgen we dat alles goed te volgen is. 

Wat is een interactieve livestream?

Een webinar kan door de deelnemers gewoon “gekeken” worden of deze kan interactief worden georganiseerd. Bij een normale webinar zullen de vragen van deelnemers gesteld worden via bijvoorbeeld de chatbox. Bij een interactieve livestream werkt dat anders, zie in de video hieronder hoe wij dit aanpakken. 

Testimonial Elske Doets

Elske Doets organiseert twee maal per jaar een 5 dagen durende Young Lady Business Academy, waarbij +/- 100 jonge talentvolle dames masterclasses krijgen van prominenten op hun vakgebied. Livestream-service hielp Elske om deze gehele week online te organiseren!

Foto impressie: