Online open dag livestreamen?

 • Geïnteresseerden volgen de open dag online!
 • Plenaire opening & meerdere sessies tegelijk mogelijk.
 • Vragen te stellen via chatbox of whatsapp.
 • Inclusief professionele landingspagina voor de bezoekers.
 • Onbeperkt aantal kijkers!

Open dag online organiseren ondanks Coronamaatregelen? ​

Door de huidige maatregelen rondom het Coronavirus is het momenteel niet mogelijk om een open dag te organiseren voor uw doelgroep. Dat is vervelend, want een open dag is een belangrijk evenement voor de stabiliteit van uw organisatie. 

Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van een online open dag. We kunnen meerdere streams tegelijkertijd verzorgen zodat diverse opleidingen of onderwerpen op hetzelfde moment een introductie kunnen houden. Eventueel kunnen we meerdere rondes organiseren zodat deelnemers meerdere sessies achter elkaar kunnen volgen. Met meerdere camera’s, de aanwezigheid van een chatbox en een onbeperkt aantal kijkers doet de online open dag kwalitatief niet onder voor een fysieke open dag. 

Met een livestream van uw open dag kunnen de kijkers tóch uw open dag bijwonen en eventueel ook live reageren en vragen stellen zodat u interactie kunt opbouwen met uw publiek. Wij nemen graag alle technische zorgen uit handen om dit op representatieve manier mogelijk te maken.

Waarom Livestream-service.nl?

 • Super easy-to-use!

  De deelnemers ontvangen een uitnodigingsmail met een link. We maken het zo eenvoudig mogelijk!

 • Professionele kwaliteit!

  Door gebruik van goede kwaliteit materiaal en kundige mensen kijken de deelnemers naar duidelijke en mooie beelden!

 • Goede en snelle communicatie!

  Korte lijnen en snelle communicatie over de wensen van jouw livestream.

 • Heldere en scherpe prijzen

  Vanwege het Coronavirus bieden wij tegen kostprijs aan!

Hoe verloopt het livestreamen van een open dag?

 1. Vooraf stemmen we telefonisch alle wensen en het programma met u af. 
 2. U krijgt van ons een link welke u naar de deelnemers kunt sturen. Deze link kunt u ook delen via bijvoorbeeld social media. De link is al een aantal dagen van tevoren beschikbaar. Eventueel kunnen wij deze link ook voor u rondsturen. 
 3. Voorafgaand plaatsen wij alle camera’s, microfoons en techniek. Wij nemen plaats op een onopvallende plek zodat de aanwezigen geen notie nemen aan onze aanwezigheid. 
 4. Tijdens de open dag zorgen wij er voor dat alles zo mooi mogelijk in beeld en zorgen we dat alles goed te volgen is. 

Wat is livestreamen?

Wat kost het livestreamen van een open dag?​

Het livestreamen van een open dag is zonder uitzonderingen altijd maatwerk. Om toch een indicatie te kunnen geven: Een open dag met een plenaire opening en daarna 4 sessies tegelijkertijd kost zo’n €3000,- tot €4000,- exclusief BTW. Hierbij zit niet alleen de techniek en een groot technisch team inbegrepen maar wij denken ook mee over de opzet van uw online evenement, ondersteunen met titelbalkjes en werken actief mee aan het draaiboek en instructie van de medewerkers die in de stream te zien zullen zijn. Ook maken wij voor u de landingspagina waarop de bezoekers terecht zullen komen wanneer zij de livestream willen bekijken. 

Testimonial Veronique Prins (Je Zaak Voor Elkaar)