Huwelijk livestreamen?

 • Wij nemen alle zorgen uit handen!
 • Volg de huwelijksceremonie live & privé!
 • Zeer eenvoudig te gebruiken door de kijkers!
 • Meerdere camera’s en microfoons!
 • Onbeperkt aantal kijkers!

Ondanks Coronamaatregelen tóch JA zeggen?

Gaan jullie trouwen maar kan vanwege het Coronavirus niet iedereen daarbij aanwezig zijn? Dat is natuurlijk uiterst vervelend! Juist nu wil je graag jullie huwelijksceremonie vieren met al jullie naasten. Met een livestream kun je ze tóch laten meekijken hoe jullie in het huwelijksbootje stappen. 

Wij nemen graag alle technische zorgen voor jullie uit handen, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken en je toch op een kwalitatief goede manier zichtbaar bent voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn. Wil je weten hoe dat werkt? Kijk dan het filmpje hier naast. 

Hoe werkt livestreamen?

Waarom Livestream-service.nl?

 • Super easy-to-use!

  De deelnemers ontvangen een uitnodigingsmail met een link. We maken het zo eenvoudig mogelijk!

 • Professionele kwaliteit!

  Door gebruik van goede kwaliteit materiaal en kundige mensen kijken de deelnemers naar duidelijke en mooie beelden!

 • Goede en snelle communicatie!

  Korte lijnen en snelle communicatie over de wensen van jouw livestream.

 • Heldere en scherpe prijzen

  Vanwege het Coronavirus bieden wij tegen kostprijs aan!

Wat kost een livestream?

 • Basis pakket (1 camera en 1 microfoon): €575,-
 • Medium pakket: (2 camera’s, 2 microfoons, live regie): €650,-
 • Uitgebreid pakket (3 camera’s en microfoons, live regie): €750,- 
 • Pakket op maat: (Bijna) alles is mogelijk. 

Meer weten? Bekijk de tarieven of vraag een offerte aan

Eventueel kan Livestream-service.nl ook geluidsversterking op locatie verzorgen, of bijvoorbeeld een groot beeldscherm met een Zoom meeting met daarop de mensen die thuis meekijken. 

Hoe verloopt het livestreamen van een huwelijksceremonie?

 1. Vooraf stemmen we telefonisch alle wensen met u af. 
 2. Jullie krijgen van ons een link welke je naar jullie “gasten” kunt sturen. Deze link is al een aantal dagen van tevoren al beschikbaar. Eventueel kunnen wij deze link ook voor jullie rondsturen. Uiteraard is de omgeving waarin de stream te zien is privé. beveiligd met een wachtwoord, zodat niet zomaar iedereen de stream kan bijwonen.
 3. Voorafgaand aan de ceremonie plaatsen wij alle camera’s, microfoons en techniek. Wij nemen plaats op een onopvallende plek zodat de aanwezigen geen notie nemen aan onze aanwezigheid. 
 4. Tijdens de ceremonie zorgen wij er voor dat alles zo mooi mogelijk in beeld en zorgen we dat alles goed te volgen is. 
 5. Naderhand ontvangt u de gehele livestream nog eens toegestuurd.  (LET OP: De stream vervangt niet de eventuele videograaf). 

Wat vinden andere bruidsparen?

Jullie waren onzichtbaar aanwezig en goede uitleg vooraf
4/5

Wij zijn allebei nogal A-technisch en hadden geen flauw benul hoe een livestream werkte. Het werd vooraf door jullie allemaal op een begrijpelijke manier goed uitgelegd, wat heel prettig was. Op de dag zelf waren jullie haast onzichtbaar aanwezig, wat wel zo fijn was omdat we het vooraf wel een beetje spannend vonden om er allemaal camera’s etc. bij te hebben. Het contact verliep soepel en snel, en de beelden achteraf hebben we inmiddels ontvangen, waarvoor dank nog! Succes nog met alles!

(Marlies & Berend – 13 juni 2020) 

Leuk dat wij ook onze vrienden en familie konden zien!
4.5/5

Omdat niet iedereen bij onze huwelijksceremonie kon zijn hebben wij een TV laten neerzetten met daarop een videocall met daarin onze vrienden. Superleuk dat toen we gingen toasten, thuis iedereen gewoon óók een glaasje pakte en mee deed! Zo waren ze er tóch nog bij! Verder goed contact gehad met Remco! 

(Trijntje & Corné – 29 mei 2020)

Dankzij jullie konden mensen toch meekijken.
4.5/5

Op onze locatie was het in verband met Corona helaas niet mogelijk om meer dan 35 mensen op gepaste afstand aanwezig te laten zijn. Livestreamservice heeft er voor gezorgd dat iedereen toch mee kon kijken. Achteraf kregen we allemaal appjes van ooms/tantes, vrienden en collega’s over hoe leuk ze onze ceremonie hadden gevonden, zelfs sommige met selfie van hoe mensen thuis de livestream meekeken. Dat gaf ons echt het gevoel dat al deze mensen er toch bij zijn geweest. Kortom: helemaal top geregeld mannen! 

(Klaas en Sofie – 2 mei 2020)

Informatie ontvangen?

Ontvang vrijblijvend een mailtje met meer informatie over een eventuele livestream op jullie huwelijksceremonie. Mocht je liever een offerte ontvangen, dan kun je ook een offerte aanvraag invullen.