Mogen wij ons even voorstellen... ?

Over ons

Onderdeel van Entertainment Engineers

Livestream-service.nl is een onderdeel van Entertainment Engineers, een aanbieder van techniek en entertainment op tal van evenementen zoals bruiloften, zakelijke events en festivals. Jaarlijks verlenen we onze diensten gewoonlijk op meer dan 1500 evenementen door heel Nederland en België. Maar dit jaar even niet: de uitbraak van het Coronavirus zette helaas een streep door (vrijwel al) onze gebruikelijke activiteiten.

Afwachten? Mooi niet!

Maar afwachten en bij de pakken neerzitten zit niet in ons DNA. En dus zijn wij gaan bekijken hoe we onze toch al aanwezige materialen en talenten op een andere manier konden inzetten. Tegelijkertijd zien we ook dat ineens niet iedereen meer aanwezig kan zijn bij belangrijke bijeenkomsten zoals uitvaarten en huwelijksceremonies. Dat vinden wij schokkend en dus zijn wij onze diensten voor livestreaming meer gaan benadrukken door middel van deze website. Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van technische projecten leveren wij een zeer hoge kwaliteit. 

Ons steentje bijdragen

Omdat het livestreamen een belangrijke rol kan innemen in de participatie van de mensen die normaal gesproken op deze bijeenkomsten aanwezig zouden zijn, bieden we onze diensten tegen kostprijs aan. Waar dit normaal zeker €1000+ zou kosten, begint ons goedkoopste pakket tijdens de periode van Corona al bij €575,- inclusief BTW en reiskosten. Onze techneuten zitten anders toch niets te doen en onze materialen staan stil. En zo kunnen we elkaar dus helpen! 

Ons team:

Livestream koen van der weijden

Koen

Oprichter & sales

Gijs

Project manager

Livestream remco

Remco

Sales manager

Ilse

Sales manager

Livestream adelja

Adelja

Office Manager

Anne

Stagair Events

Livestream Joeri

Joeri

Planning & Techniek

Dylano

Stagair vormgeving

Ons team van techneuten:

Theo

Tesz

Matthijs

Jochem

Gerrit

Noah

Idan

Rick