WKtransparant

Westerhovense Quarantaine Kwis - 28 november

 

Uitleg bij de livestream / Zoom Meeting

 
De quiz speelt is te volgen via een Zoom Meeting. Het is van belang dat je hier aan deelneemt, zodat er geen vertraging in de quiz en/of bingo plaatsvindt.
Heb je geen Zoom geïnstalleerd, dan kan je deelnemen via je webbrowser (gebruik hiervoor Google Chrome of Mozilla Firefox). De optie om deel te nemen via je webbrowser krijg je nadat je op de knop hier rechts hebt geklikt. Heb je de applicatie wel geïnstalleerd, maak dan gebruik van de Zoom app. Het wachtwoord hiervoor is je via de mail toegezonden.
In het uiterste geval dat Zoom echt niet werkt, dan kan je hieronder ook de livestream volgen. Let er dan wel op dat er een vertraging inzit van ongeveer 15 seconden t.o.v. alle deelnemers die wel in de Zoom Meeting zitten.  

Livestream

Chat

Heb je technische vragen over de livestream?
Wij zitten klaar om je verder te helpen. Probeer eerst de back-up livestream via Youtube (opent nieuwe pagina). Werkt dit niet? Bel dan gerust met 06-14492900.

Niet te bekijken in Internet Explorer
De livestream is het beste te bekijken in een Google Chrome of Mozilla Firefox browser. Internet Explorer is helaas gedateerd en heeft daarom niet de mogelijkheid om livestreams te kunnen bekijken. Mocht je geen Google Chrome of Mozilla Firefox browser op je computer / laptop geïnstalleerd hebben, dan raden wij het aan om deze alsnog te installeren.