PROGRAMMA

ROC Menso Alting is dé christelijke mbo-opleider voor studenten in Noord-Nederland. We zijn een kleine school met veel persoonlijk contact. Iedereen van niveau 2 tot en met 4 is bij ons welkom. Kom jij ook een kijkje nemen bij het gezelligste mbo van Nederland? Meld je dan snel aan!

Op deze pagina kun je onze open dag volgen. Ook vind je hier een paar filmpjes van onze school die je vast kunt bekijken. Zo krijg je al een goed beeld van onze school.

We beginnen de open avond om 18:30 met de algemene presentatie. Wat maakt de school zo leuk? Welke verschillende richtingen zijn er allemaal? Welke rol speelt het christelijk geloof?

Na de algemene presentatie kun je bij verschillende richtingen kijken. Al onze richtingen geven twee presentatierondes. Onze studenten vertellen samen met een docent alles over de verschillende opleidingen. 
Hier kun jij ook alle vragen stellen die je nog hebt.

De WhatsApp nummers die in beeld komen te staan tijdens de presentaties,
zijn te gebruiken tot 5 februari 2021 – 17:00 uur voor al je vragen.

Na afloop kun je de presentaties terug kijken.

We hebben ook alvast wat leuke filmpjes voor je gemaakt!
Je kunt dan een beetje de sfeer proeven van het ROC Menso Alting.

 

Heb je technische vragen over de livestream?
Wij zitten klaar om je te helpen. Ervaar je technische problemen? Bel dan gerust met 06-14492900.

Niet te bekijken in Internet Explorer.
De livestream is het beste te bekijken in een Google Chrome of Mozilla Firefox browser. Internet Explorer is helaas gedateerd en heeft daarom niet de mogelijkheid om livestreams te kunnen bekijken. Mocht je geen Google Chrome of Mozilla Firefox browser op uw computer / laptop geïnstalleerd hebben, dan raden wij het aan om deze alsnog te installeren.